Ο ελληνικός λαός πηγαίνει για πρώτη φορά με ομοψυχία στις Βρυξέλλες, δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ.

«Συνεδρίασε η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ευχαρίστησα την Κοινοβουλευτική Ομάδα, τους βουλευτές μας, για τη μάχη την οποία έδωσαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για το δημοψήφισμα και τους ζήτησα να ευχαριστήσουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες, σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι απέδειξαν μαζί με το σύνολο του ελληνικού λαού – κατ’ αρχήν το 62% του δημοψηφίσματος – ότι οι Έλληνες δεν τρομοκρατούνται, δεν απειλούνται, δεν εκφοβίζονται» δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε: «Είναι σημαντική πολιτική νίκη της χώρας, στην οποία συμβάλλαμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στο να βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός στις Βρυξέλλες, οπλισμένος όχι μόνο με το 62% του ελληνικού λαού που ψήφισε στο δημοψήφισμα, αλλά και με τη υπογραφή όλων των κομμάτων – πλην του Κομμουνιστικού Κόμματος – που στηρίζουν την ελληνική θέση, τη θέση της ελληνικής κυβέρνησης».

«Είναι η πρώτη φορά που ο ελληνικός λαός, με εθνική ομοψυχία, πάει στις Βρυξέλλες και ζητά το δίκαιό του, μία λύση η οποία θα φέρει πάλι την ανάπτυξη, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε σταθερά μονοπάτια και θα αποδείξει ακόμα μία φορά ότι στις δημοκρατίες αποφασίζουν οι λαοί και όχι τα κέντρα εξουσίας» κατέληξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.