Πρωτοφανές επεισόδιο εις βάρος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργου Παπανδρέου, συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης στο Βόλο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο.

Ο κ. Παπανδρέου δέχθηκε φραστικούς προπηλακισμούς με ακατανόμαστες φράσεις, την ώρα της εισόδου του στο ξενοδοχείο Παρκ, από έναν μαινόμενο δήμαρχο ο οποίος του φώναζε ότι είναι προδότης, τον κατηγόρησε ως πολιτικό απατεώνα, που βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια, έκοψε τις συντάξεις και εκτόξευσε την ανεργία αποδεχόμενος το ΔΝΤ και τα μνημόνια και ότι είναι ανεπιθύμητος στην πόλη.

Αμέσως οι φρουροί αστυνομικοί που συνόδευαν τον κ. Παπανδρέου αντέδρασαν και απώθησαν τον δήμαρχο Βόλου, που συνέχιζε να επιτίθεται φραστικά στον πρώην πρωθυπουργό. ‘Ανθρωποι που συνόδευαν τον Αχιλλέα Μπέο ήλθαν στα χέρια με ανθρώπους του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά ευτυχώς απετράπησαν τα χειρότερα.

Μετά από λίγο και αφού ηρέμησε η κατάσταση, ο κ.Παπανδρέου απευθύνθηκε στα μέλη του ΚΙΔΗΣΟ και απόψε θα μιλήσει σε αντίστοιχη συγκέντρωση στη Λάρισα.