Το 7ο Πικ Νικ Τέχνης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Παύλου Μελά «Ίρις», θα πραγματοποιηθεί στη Μονή Λαζαριστών, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιουνίου.

Πρόκειται για ένα διήμερο πρόγραμμα εκθέσεων, δράσεων, συναυλιών και παραστάσεων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, στο οποίο συναντώνται με αφορμή τη λήξη των φετινών τους προγραμμάτων, όλες οι δομές και οι σχολές όπως η Σχολή Χορού, το Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών, το Θέατρο και τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης / Πολίχνης.

Πιο συγκεκριμένα, το Εικαστικό Εργαστήριο εκθέτει τα έργα των τμημάτων του (παιδικά, ενηλίκων, εφήβων, κεραμικής, fusing και κοσμήματος/χειροτεχνίας), καταλαμβάνοντας όλους τους χώρους της Μονής. Το Θέατρο παρουσιάζει τα τμήματά του μέσα από δράσεις, ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς. Η Σχολή Χορού, συμμετέχει με την παράσταση «Από τον βυθό στα κύματα», παιδικό μπαλέτο σε τρεις πράξεις και τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης – Πολίχνης παρουσιάζουν τους μικρούς τους μουσικούς.
Το Σάββατο, από τις 18:30 μέχρι τις 19:30, θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά εργαστήρια ζωγραφικής και χορού και την Κυριακή, από τις 18:30 ως τις 20:30, εργαστήριο χορωδίας και βυζαντινής χορωδίας.
Το πρόγραμμα του 7ου Πικ-Νικ ολοκληρώνεται με την συναυλία «Ήχοι της JAZZWest Side Ensemble», την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 21:45, γιορτάζοντας και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.

Πληροφορίες

Η είσοδος είναι ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας: 18:30 –22:30

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2015
Κολοκοτρώνη 21
Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη