• Αναζήτηση
 • Υπέρ αύξησης του κατώτατου μισθού Ευρωπαϊκή Οργάνωση Εμπορίου

  Τη στήριξή της στη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού εκφράζει η Ευρωπαϊκή Συνδικαλιστική οργάνωση στο Εμπόριο (UNI Europa Commerce), μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εκπροσωπώντας πάνω από 20 εκατ. εργαζόμενους.

  Τη στήριξή της στη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού εκφράζει η Ευρωπαϊκή Συνδικαλιστική οργάνωση στο Εμπόριο (UNI Europa Commerce), σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων (Ο.Ι.Υ.Ε).

  Συγκεκριμένα, με ψήφισμα, που εγκρίθηκε ομόφωνα στο πρόσφατο ευρωπαϊκό συνέδριο της Οργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Γκντάνσκ της Πολωνίας από τις 1 έως τις 3 Ιουνίου του 2015, εκφράζεται «η πλήρης υποστήριξη στον αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων και της Ο.Ι.Υ.Ε., για την επανακαθιέρωση των εθνικών και κλαδικών συλλογικών συμβάσεων με δεσμευτικό χαρακτήρα, καθώς και την αύξηση των κατώτατων μισθών στα προ κρίσης επίπεδα».

  Η UNI είναι μια από τις μεγαλύτερες συνδικαλιστικές οργανώσεις παγκοσμίως, εκπροσωπώντας 900 συνδικάτα-μέλη από όλο τον κόσμο με πάνω από 20 εκατ. εργαζόμενους.

  Στην Ευρώπη, η UNI Europa έχει 320 συνδικάτα-μέλη με 7 εκατ. εργαζόμενους.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk