Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Ασίας για τον μητρικό όμιλο PZ Cussons αναλαμβάνει, από 1η Αυγούστου 2015, ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Μινέρβα Ελαιουργική ΑΕ κ. Γιάννης Μπούρας. Τη θέση του στη ηγεσία της Μινέρβα καταλαμβάνει ο κ. Παναγιώτης Κατσής, νυν διευθύνων σύμβουλος της HPZ στη Νιγηρία.
Ο Γιάννης Μπούρας βρίσκεται στη Μινέρβα από το 1999 και επί 4 χρόνια στην ηγεσία της εταιρείας, διατήρησε τη Μινέρβα σε αναπτυξιακή πορεία. Στο πλαίσιο του νέου ρόλου του με έδρα τη Τζακάρτα, θα έχει την εμπορική ευθύνη των δραστηριοτήτων του ομίλου για τις περιοχές της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Μέσης Ανατολής.
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Μινέρβα κ Παναγιώτης Κατσής ξεκίνησε την καριέρα του στην PZ το 1998 και μετά από 9 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των πωλήσεων και του marketing σε αναπτυσσόμενες οικονομίες της Δυτικής Αφρικής, ανέλαβε το 2007 το ρόλο του εμπορικού διευθυντή της HPZ στη Νιγηρία και το 2009 τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.
Σημειώνεται ότι η HPZ είναι η μεγαλύτερη εταιρία οικιακών συσκευών στη Νιγηρία και αποτελεί joint venture της PZ Cusssons και της Haier (εταιρία ηγέτης λευκών οικιακών συσκευών στον κόσμο).