Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Είναι αυτό Τέχνη;» περιμένει και πάλι οικογένειες με παιδιά γυμνασίου και λυκείου καθώς και για ενήλικες στους χώρους της Γαλλικής Σχολής Αθηνών για να τους φέρει σε επαφή τους µε τις μορφές και τους δημιουργούς της σύγχρονης τέχνης.
Είναι το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του είδους του που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Οργανισμού «ΝΕΟΝ» που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε µε τη συνεργασία του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου, στο πλαίσιο της έκθεσης σύγχρονης τέχνης «TERRAPOLIS».
Μέσω του προγράμματος οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο την έννοια της σύγχρονης τέχνης, θα εξοικειωθούν με τα σύγχρονα καλλιτεχνικά ρεύματα και τους εκπροσώπους τους και θα αναπτύξουν πολλαπλούς, προσωπικούς και συλλογικούς τρόπους προσέγγισης του έργου τέχνης.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στη Γαλλική Σχολή Αθηνών (Διδότου 6, Αθήνα) τα σαββατοκύριακα από τις 06 Ιουνίου έως και τις 12 Ιουλίου, 12.00-14.00.
Δεν απαιτείται οικονομική συμμετοχή αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου 2103312995.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και υλοποιείται με τη συνεργασία και δωρεά του Πολιτιστικού & Αναπτυξιακού Οργανισμού κοινής ωφέλειας ΝΕΟΝ. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα