• Αναζήτηση
 • Συνάντηση του Πρ. Παυλόπουλου με τον δήμαρχο Περιστερίου

  Με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Ο κ. Παυλόπουλος επισήμανε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση «έχει φορτωθεί μεγάλο μέρος του κοινωνικού βάρους που δεν αναλογεί κανονικά» σε αυτήν.

  Με τον δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

  Ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει πολλά προβλήματα εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης, αλλά και ότι «έχει επιπλέον φορτωθεί – και ιδίως το Περιστέρι -πολύ μεγάλο μέρος του κοινωνικού βάρους που δεν αναλογεί κανονικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

  Να θυμάστε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταξιώνεται όταν στέκεται δίπλα στον πολίτη στις δύσκολες ώρες, πρόσθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

  Από την πλευρά του, ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε ότι έρχεται και με την ιδιότητα του Προέδρου του ΑΣΔΑ, του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας.

  «Θα μου επιτρέψετε να σας πω κ. Πρόεδρε – το έχω πει πολλές φορές – ότι όταν εγώ εξελέγην δήμαρχος το 2003, με την μεγάλη τιμή που μου έκαναν οι συμπολίτες μου, διετέλεσα δήμαρχος για κάποια χρόνια. Δυστυχώς τα 4-5 τελευταία χρόνια δεν είμαι δήμαρχος. Είμαι ψυχοθεραπευτής. Κάνω ψυχοθεραπεία στον κόσμο. Γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα και από τις λαϊκές οικογένειες» δήλωσε ο κ. Παχατουρίδης, προσθέτοντας, πάντως, ότι σε πείσμα των καιρών δηλώνει αισιόδοξος.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk