• Αναζήτηση
 • Παλμύρα: Το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε 20 άνδρες σε αρχαίο αμφιθέατρο

  Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν περίπου 20 άνδρες σε δημόσια θέα μέσα σε αρχαίο αμφιθέατρο στην Παλμύρα της Συρίας με την κατηγορία ότι ήταν υποστηρικτές του καθεστώτος Άσαντ, σύμφωνα με το εδρεύων στη Βρετανία Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Αφότου έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών η αρχαία Παλμύρα, την περασμένη εβδομάδα, έχουν έλθει αναφορές για σφαγή εκατοντάδων αμάχων από τους τζιχαντιστές.

  Τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν περίπου 20 άνδρες σε δημόσια θέα μέσα σε αρχαίο αμφιθέατρο στην Παλμύρα της Συρίας με την κατηγορία ότι ήταν υποστηρικτές του καθεστώτος Άσαντ, σύμφωνα με το εδρεύων στη Βρετανία Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

  Αφότου έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών η αρχαία Παλμύρα την περασμένη εβδομάδα έχουν έλθει αναφορές για σφαγή εκατοντάδων αμάχων από τους τζιχαντιστές.

  Οι άνδρες του Ισλαμικού Κράτους οδήγησαν τους άνδρες στο αμφιθέατρο και φώναξαν κόσμο για να παρακολουθήσει την εκτέλεσή τους, δήλωσε ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Ραμί Αμπντουλραχμάν επικαλούμενος πηγές εντός της πόλης.

  Κόσμος
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk