• Αναζήτηση

Νέα επίθεση Ταλιμπάν σε ξενοδοχείο στην Καμπούλ

Βαριά οπλισμένοι άνδρες εξαπέλυσαν επίεθεση το βράδυ σε χώρο που διαμένουν ξένοι υπήκοοι στην Καμπούλ, ξεκινώντας μάχες με τις δυνάμεις ασφαλείας που κράτησαν έξι ώρες. Νεκροί έπεσαν και οι τέσσερις ένοπλοι, χωρίς να υπάρχουν για αναφορές άλλων θυμάτων. Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη στη δεύτερη τέτοια επίθεση σε ξενώνα στην περιοχή της αφγανικής πρωτεύουσας τις τελευταίες εβδομάδες.

Βαριά οπλισμένοι άνδρες εξαπέλυσαν επίθεση το βράδυ της Τρίτης σε χώρο που διαμένουν ξένοι υπήκοοι στην Καμπούλ, ξεκινώντας μάχες με τις δυνάμεις ασφαλείας που κράτησαν έξι ώρες. Νεκροί έπεσαν και οι τέσσερις ένοπλοι, χωρίς να υπάρχουν για αναφορές άλλων θυμάτων.

Οι Ταλιμπάν ανέλαβαν την ευθύνη στη δεύτερη τέτοια επίθεση σε ξενώνα στην περιοχή της αφγανικής πρωτεύουσας τις τελευταίες εβδομάδες.

Η αστυνομία δεν ανακοίνωσε λεπτομέρειες για τον ξενώνα ή τους φιλοξενούμενούς του. Σύμφωνα με αφγανικές και δυτικές δυνάμεις ασφαλείας, ο πραγματικός στόχος μπορεί να ήταν ένα σύμπλεγμα που ανήκει σε μια εξέχουσα πολιτική οικογένεια και χρησιμοποιείται από ξένους, ή ένα κτίριο δίπλα στον ξενώνα.

Δεν υπήρξαν λεπτομέρειες για τυχόν θύματα ή τραυματισμούς. Αριθμός εκρήξεων ακούγονταν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Κόσμος
Σίβυλλα
Helios Kiosk