Εγκώμια Π. Παυλόπουλου για τον Νίκο Κοτζιά

«Όπως αποδεικνύουν οι πολυσχιδείς πρωτοβουλίες σας, η δραστηριότητα του υπουργείου Εξωτερικών εκτείνεται πολύ πέραν των ορίων της παραδοσιακής διπλωματίας και της διαχρονικής υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων και άπτεται πτυχών της κρίσιμης αυτής διαπραγμάτευσης» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Ηγείσθε του υπουργείου Εξωτερικών σε μια περίοδο που κάθε άλλο παρά συνηθισμένη μπορεί να χαρακτηρισθεί, γιατί όπως αποδεικνύουν οι πολυσχιδείς πρωτοβουλίες σας, η δραστηριότητα του υπουργείου Εξωτερικών εκτείνεται πολύ πέραν των ορίων της παραδοσιακής διπλωματίας και της διαχρονικής υπεράσπισης των εθνικών μας θεμάτων και άπτεται πτυχών της κρίσιμης αυτής διαπραγμάτευσης, η οποία γίνεται για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους μας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος υποδεχόμενος τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά στο Προεδρικό Μέγαρο.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοτζιάς ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις συμβουλές του και πρόσθεσε: «Είμαι τυχερός υπουργός Εξωτερικών, που είμαι υπουργός στη διάρκεια της δικιάς σας θητείας ως Πρόεδρος. Ένας άνθρωπος που ξέρει καλά τις διεθνείς σχέσεις, ξέρει καλά το νομικό καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι μεγαλόψυχος και μεγαλόκαρδος απέναντι στους υπουργούς αυτής της κυβέρνησης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk