• Αναζήτηση
 • Κίνα: Νεκροί 38 ηλικιωμένοι μετά από φωτιά σε γηροκομείο

  Τουλάχιστον 38 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο σε γηροκομείο στην Κίνα εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε και επεκτάθηκε σε μεγάλο τμήμα των εγκαταστάσεων. Από τους περίπου 100 ηλικιωμένους που φιλοξενούνταν στο γηροκομείο, πάνω από τους μισούς χρειάζονταν βοήθεια για να κινηθούν.

  Τουλάχιστον 38 άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο σε γηροκομείο στην Κίνα εξαιτίας φωτιάς που ξέσπασε και επεκτάθηκε σε μεγάλο τμήμα των εγκαταστάσεων.

  Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ίδρυμα στο Πινγκντινγκσάν, στην επαρχία Χενάν. Η φωτιά αποδίδεται, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σε βραχυκύκλωμα.

  Το κύριο «μέτωπο» της φωτιάς είχε κατασβεστεί μέσα σε μία ώρα, όμως φλόγες σε διάφορα σημεία συνέχιζαν να καίνε για άλλες έξι ώρες σύμφωνα με τα κινεζικά ΜΜΕ.

  Από τους περίπου 100 ηλικιωμένους που φιλοξενούνταν στο γηροκομείο, πάνω από τους μισούς χρειάζονταν βοήθεια για να κινηθούν.

  Πέραν των 38 νεκρών, άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν, δύο εκ των οποίων σοβαρά.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk