Η UNICEF μέσω του επίσημού λογαριασμού της στο facebook έδωσε συγχαρητήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση του νταμπλ ενώ την ευχαρίστησε για την πολύτιμη βοήθεια της. Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ τα τελευταία χρόνια είναι ενεργός υποστηρικτής του έργου της UNICEF αφού πέρα της διαφήμισης της στην φανέλα του συλλόγου έχει διαθέσει και σημαντικά χρηματικά ποσά για την ενίσχυση της.

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε και ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός στην ΠΑΕ για το φετινό νταμπλ αναφέροντας χαρακτηριστικά πως είναι το 3ο τα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Η ανακοίνωση της UNICEF ανέφερε τα εξής: «Η βοήθεια που προσφέρει ο Olympiacos FC στο έργο της UNICEF για τον εμβολιασμό των πιο ευάλωτων παιδιών είναι καθοριστικής σημασίας και τον ευχαριστούμε. Συγχαρητήρια στο σύλλογο για την κατάκτηση και του κυπέλλου, μετά το πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής: «Ένα ακόμα διαμάντι στο στέμμα του αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. συγχαίρει την ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου μας για την κατάκτηση του νταμπλ της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Το φετινό νταμπλ είναι το 3ο τα τελευταία 4 χρόνια και συμπίπτει με την συμπλήρωση των 90 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου μας. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…».