Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Intracom Defense Electronics (IDE), πραγματοποίησαν οι διαπιστευμένοι στην Ελλάδα ακόλουθοι Αμυνας, Στρατού, Ναυτικού Αεροπορίας, συνοδευόμενοι από επιτελείς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ανώτερα στελέχη της Intracom Defence υποδέχτηκαν και ενημέρωσαν τους στρατιωτικούς διπλωμάτες των ξένων χωρών για τις δυνατότητες και τα προϊόντα της εταιρείας, καθώς και για τη συμμετοχή της σε πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής που έχουν οδηγήσει τις εξαγωγές της εταιρείας τα τελευταία χρόνια να αντιπροσωπεύουν πάνω από 98% του κύκλου εργασιών της.
H Intracom Defence είναι θυγατρική της Intracom Holdings και δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων.
Συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η Intracom Defence εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στο Λουξεμβούργο (NSPA) και στη Σουηδία.