• Αναζήτηση

Χωρίς Παπάζογλου η Ξάνθη στον τελικό Κυπέλλου

Το πρωί της Πέμπτης έγινε στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης εν όψει του τελικού Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Ο Τάσος Παπάζογλου ήταν ο άτυχος των τελευταίων ημερών, καθώς η μαγνητική για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση έδειξε ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για το μεγάλο παιχνίδι.

Το πρωί της Πέμπτης έγινε στις εγκαταστάσεις των Πηγαδίων η τελευταία προπόνηση της Ξάνθης εν όψει του τελικού Κυπέλλου το ερχόμενο Σάββατο, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Παπάζογλου ήταν ο άτυχος των τελευταίων ημερών, καθώς η μαγνητική για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση έδειξε ότι δεν μπορεί να υπολογίζεται για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε την 23μελή αποστολή με την οποία η ομάδα του θα διεκδικήσει το πρώτο κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία της.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν είναι: Κυριακίδης, Γκαραβέλης, Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Γούτας, Καρυπίδης, Γκομσί, Γουάλας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Ομπόντο, Ορφανίδης Π., Λουσέρο, Κλέιτον, Σολτάνι, Βάλτερ, Μπέλιτς, Καπετάνος, Ράνος.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk