Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει το βιολί της προκαλώντας αλλά ταυτόχρονα και εισπράττοντας δημοσιότητα από τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία κατακεραυνώνει.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το περιστατικό που σημειώθηκε χθες, Τετάρτη, με τον αξιωματικό της αστυνομίας έξω από τη Βουλή.

Σας κατηγορούν πως θίξατε έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το σχόλιο του δημοσιογράφου, ο οποίος άκουσε την κυρία Κωνσταντοπούλου να τον ρωτάει: «Εσείς ποιος είστε; Πώς λέγεστε;».

Στη συνέχεια, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους που την περίμεναν ότι την παρεμποδίζουν να παραστεί στην εκδήλωση, στην οποία προσερχόταν.

Σε δεύτερη δήλωσή της κατήγγειλε ορισμένα ΜΜΕ για πρωτοφανή επιχείρηση παραπληροφόρησης, καθώς και ότι έχουν οργιωδώς επωφεληθεί κατά την μνημονιακή περίοδο, αφού την ώρα που καρκινοπαθείς δεν είχαν φάρμακα, αυτές οι επιχειρήσεις δεν πλήρωναν τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

ΠΑΣΟΚ: Η κ. Κωνσταντοπούλου έχει «ξεφύγει»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε το ΠΑΣΟΚ το νέο περιστατικό με την πρόεδρο της Βουλής. Παράλληλα υπενθυμίζει στην κ. Κωνσταντοπούλου ότι οι άδειες των τηλεοπτικών σταθμών δόθηκαν επί κυβερνήσεως Τζαννετάκη (ΝΔ-ΣΥΝ).

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ: «Αποτελεί κοινή πεποίθηση πια ότι η κα. Κωνσταντοπούλου έχει «ξεφύγει»

» Έχει ενδιαφέρον πάντως να θυμίσουμε στην κα. Κωνσταντοπούλου, αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι τις άδειες των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στους ιδιοκτήτες εφημερίδων τις έδωσε η κυβέρνηση Τζαννετάκη (ΝΔ – Συνασπισμού) με υπουργούς προερχόμενους από τον τότε Συνασπισμό σε καίριες θέσεις.»