ΝΔ: Εικόνα αμηχανίας για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ

«Η αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ διχάζει την κυβέρνηση και καταδεικνύει την αδυναμία της να λάβει καίριες αποφάσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας», λέει η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας τις αντίθετες απόψεις που εκφράζουν για το θέμα ο υπουργός Οικονομίας και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης. «Διαμορφώνουν εικόνα σύγχυσης και στασιμότητας, δυσχεραίνουν την προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα στο εξωτερικό».

«Η αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ διχάζει την κυβέρνηση και καταδεικνύει την αδυναμία της να λάβει καίριες αποφάσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας», λέει η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας τις αντίθετες απόψεις που εκφράζουν για το θέμα ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Οι διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις τους διαμορφώνουν εικόνα σύγχυσης και στασιμότητας, δυσχεραίνουν την προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα στο εξωτερικό».

Ειδικότερα, ο συντονιστής της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, για την αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ, δήλωσε: «Η αποκρατικοποίηση του ΟΛΘ διχάζει την κυβέρνηση και καταδεικνύει την αδυναμία της να λάβει καίριες αποφάσεις για το μέλλον και την ανάπτυξη της χώρας.»

» Ενώ ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών και Ναυτιλίας κ. Σταθάκης έχει ανακοινώσει απόφαση για ιδιωτικοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Λαφαζάνης, με χθεσινή τοποθέτησή του, τάσσεται με σαφήνεια υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα των λιμανιών.»

«Οι διαμετρικά αντίθετες αντιλήψεις τους διαμορφώνουν μια εικόνα σύγχυσης και στασιμότητας, δυσχεραίνουν την προώθηση αναγκαίων μεταρρυθμίσεων και εκπέμπουν αρνητικά μηνύματα στο εξωτερικό. Όλα αυτά δεν είναι απλά και μόνο πρόβλημα μιας κυβέρνησης που κυβερνά δίχως πυξίδα. Είναι πρόβλημα για τη χώρα, την ανάπτυξη, την απασχόληση» καταλήγει ο κ. Καλαφάτης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk