Δεκατρία άτομα συνελήφθησαν γιατί είχαν μετατρέψει σε αυτοσχέδια πάρκινγκ πεζοδρόμια και δρόμους για θαμώνες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στους Αμπελόκηπους, στο Κολωνάκι και στη Γλυφάδα

Ειδικότερα από το βράδυ του Σαββάτου έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής έγιναν έλεγχοι από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Κατά την επιχείρηση οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 13 ατόμων, εκ των οποίων οι επτά ήταν παρκαδόροι, οι πέντε υπεύθυνοι και ο ένας ιδιοκτήτης καταστήματος.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «οι συλληφθέντες καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό, χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως κώνους, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών που προσέρχονταν».
Οι συλληφθέντες οδηγηθήκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Παράλληλα ενημερώθηκαν οι οικείοι Δήμοι, προκειμένου να επιβάλουν στα ανωτέρω καταστήματα τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.