Τη νέα εταιρική ταυτότητα και το ανανεωμένο website ανακοίνωσε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT ΑΒΕΕ, μέλος του ομίλου Olympia, του οποίου ηγείται ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός.
Η ανανεωμένη επικοινωνιακή ταυτότητα της εταιρείας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αντανακλά τη στρατηγική της δέσμευση για ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση μπαταριών και λύσεων αποθήκευσης ενέργειας υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών της. Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT επενδύει στην εξέλιξή της, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, ενώ παράλληλα θέτει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες, όπως η έμφαση στον τομέα της βιομηχανικής μπαταρίας, με τις πωλήσεις των εν λόγω μπαταριών να συνεισφέρουν ποσοστό 91% στον κύκλο εργασιών το 2014 (έναντι 72% το 2010), σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο ανανέωσης της εταιρικής ταυτότητας, η SUNLIGHT επανασχεδίασε το λογότυπό της, συνοδεύοντάς το με το επικοινωνιακό μήνυμα «Reliable Battery Solutions», το οποίο αποτυπώνει το όραμά της να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών της στον τομέα της μπαταρίας, λειτουργώντας με ακεραιότητα και παράγοντας αξία σε όλο το επιχειρησιακό οικοσύστημά της.
Ορόσημο στη νέα εταιρική ταυτότητα της SUNLIGHT είναι το νέο website της (http://www.systems-sunlight.com), το οποίο αποτελεί ένα κανάλι επικοινωνίας με τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε όλο τον κόσμο. Το ανανεωμένο website εστιάζει στους βασικούς πυλώνες δραστηριοποίησής της, όπως οι μπαταρίες έλξης (για περονοφόρα οχήματα), εφεδρικής χρήσης (για τηλεπικοινωνίες, ανανεώσιμες πηγές, UPS κλπ), προηγμένης τεχνολογίας (για υποβρύχια, τορπίλες κλπ), αλλά και καταναλωτικές μπαταρίες TOSHIBA.