Ολοκληρώθηκε το Business Day της INTRALOT που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, στο Κέντρο Καινοτομίας της εταιρείας στην Παιανία. Στο πλαίσιο του Business Day οι περίπου 100 συμμετέχοντες, νέοι φοιτητές και απόφοιτοι πανεπιστημίων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διεθνή παρουσία της εταιρείας, τον τρόπο λειτουργίας της και να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Οι νέοι ήρθαν σε επαφή με στελέχη της εταιρείας και τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας της μέσα από ένα διαδραστικό workshop όπου κλήθηκαν να ανταποκριθούν σε προκλήσεις και να δώσουν λύσεις σε προβλήματα της αγοράς τυχερών παιχνιδιών.
«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τους νέους στο Κέντρο Καινοτομίας της INTRALOT. Η ανάπτυξη της INTRALOT στηρίζεται σε ταλαντούχους αποφοίτους που είναι έτοιμοι να εισέλθουν σε μια δυναμικά εξελισσόμενη αγορά εργασίας. Εκθέτοντάς σας στο πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον, ευελπιστούμε ότι θα σας βοηθήσουμε να ξεδιπλώσετε τις ικανότητες σας. Τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας για μία λαμπρή σταδιοδρομία μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε με προσήλωση στον στόχο σας και συνέπεια», δήλωσε ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, διευθύνων σύμβουλος του ομίλου INTRALOT καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες στην ημερίδα.
Το INTRALOT Business Day πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια του συνεδρίου «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», με πρωτοβουλία του καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, κ. Ιορδάνη Λαδόπουλου. O καθηγητής σημείωσε: «Το Business Day της INTRALOT ήταν αναμφισβήτητα από τα πιο οργανωμένα και πλούσια σε περιεχόμενο Business Day που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, το εξαιρετικά ενδιαφέρον workshop, η άψογη φιλοξενία αλλά κυρίως η μεγάλη συμμετοχή και συνεχής παρουσία του στελεχιακού δυναμικού της εταιρείας, μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Τους ευχαριστούμε θερμά.»