Αναβλήθηκε ο πλειστηριασμός του «Athens Ledra»

Ανεβλήθη για δύο μήνες με δικαστική απόφαση η προγραμματισμένη για τις 13 Μαΐου διαδικασία πλειστηριασμού του ξενοδοχείου «Athens Ledra» (πρώην «Ledra Marriot») από την Alpha Bank.

Ανεβλήθη για δύο μήνες με δικαστική απόφαση η προγραμματισμένη για τις 13 Μαΐου διαδικασία πλειστηριασμού του ξενοδοχείου «Athens Ledra» (πρώην «Ledra Marriot») από την Alpha Bank. Το ξενοδοχείο που έχει τιμή εκκίνησης τα 41,1 εκατ. ευρώ είχε αποφασιστεί να βγει σε πλειστηριασμό λόγω οφειλών της ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε.
Ηδη από τις 31 Δεκεμβρίου 2013 η διεθνής ξενοδοχειακή αλυσίδα Μarriott Ιnternational είχε διακόψει τη συνεργασία της με το πέντε αστέρων αθηναϊκό ξενοδοχείο της Λεωφόρου Συγγρού, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ομίλου Παρασκευαΐδη και ο διεθνής όμιλος δεν ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης της μονάδας.
Υστερα από τη μη ανανέωση του συμβολαίου διαχείρισης, μεταξύ της οικογένειας Παρασκευαΐδη και της Marriott, η ιδιοκτήτρια εταιρία ήταν σε επαφές και αναζήτηση νέας συνεργασίας με hotel operators ή ακόμα και πώλησής του ως ακινήτου.
Το ξενοδοχείο ξεκίνησε να λειτουργεί πριν 30 χρόνια και έχει δυναμικότητα 314 δωμάτια, ενώ βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας και το λιμάνι του Πειραιά.
Οικονομία
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk