Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κάλεσε σε απολογία για την προσεχή Πέμπτη (14/5, 13:30) τέσσερις ΠΑΕ για τις αναμετρήσεις της 34ης αγωνιστικής, καθώς επίσης την ΠΑΕ Βέροια, τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Αρβανιτίδη, και τον πρώην γενικό αρχηγό της, Γιώργο Λαναρή, λόγω της πειθαρχικής δίωξης που άσκησε τη Δευτέρα στους προαναφερόμενους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Πανθρακικός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανθρακικός-ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Α) ΠΑΕ Βέροια, Γ. Λαναρή (Γενικό αρχηγό), Γ. Αρβανιτίδη (Πρόεδρο): διότι: «Βάσει των αναφερομένων στην από 11/5/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένη στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 14-5-2015 και ώρα 13:30, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ τη Δευτέρα:

«Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια, του κ. Γεώργιου Λαναρή και του κ. Γεώργιου Αρβανιτίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 21Β και 21Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε, κωδικοποιήθηκε και εγκρίθηκε στις 22-5-2012 με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. και επικυρώθηκε από τη Γ.Σ. της Ε.Π.Ο. την 1-6-2012 και ίσχυε κατά τον κρίσιμο εν προκειμένω χρόνο».