Από σήμερα Δευτέρα, 18 Μαΐου ξεκινούν οι καταθέσεις αιτήσεων για τις νέες εγγραφές παιδιών στους Παιδικούς Σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, για την περίοδο 2015-2016.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 11 Ιουνίου και θα πρέπει να κατατεθούν στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών – στη συμβολή των οδών Ρόδου 181 & Σερήνου στα Σεπόλια, στον 4ο όροφο, Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου – σύμφωνα με αλφαβητικό πίνακα που καταρτίστηκε βάσει επωνύμου.

Η σχετική ανακοίνωση με τον αλφαβητικό πίνακα, το έντυπο της αίτησης και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου στο site του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr , στο site του Δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr , στα ΚΕΠ και τα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων, καθώς επίσης και στους Παιδικούς Σταθμούς του Βρεφοκομείου.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα ΚΕΠ στα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και συστημένα ή με courier επί αποδείξει στο Τμήμα Επιλογής αιτήσεων & παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου, 4ος όροφος υπόψη κας Σερέτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τον παραπάνω τρόπο δεν θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό παραλαβής και μοριοδότησης της αίτησής τους. Οι αιτήσεις που κατατίθενται μέσω ΚΕΠ, ΣΕΔ, συστημένες ή με courier επί αποδείξει, θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο έως τις 5 Ιουνίου 2015.