Ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα την Τετάρτη οι εργασίες αισθητικής αποκατάστασης της πρόσοψης στο ιστορικό κτίριο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.Οι εργασίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 16 Απριλίου 2015 μετά τη δημόσια αντιπαράθεση που ξεσήκωσε το γκραφίτι που μέσα σε τρεις νύχτες «μαύρισε» τις εξωτερικές όψεις του κτιρίου της ιστορικής Πρυτανείας. Όλοι οι αρμόδιοι φορείς κινητοποιήθηκαν άμεσα για την αποκατάστασή του.

Συνεργεία της διεύθυνσης Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και τις πρυτανικές αρχές, για περισσότερο από ένα μήνα δούλεψαν συστηματικά και κατάφεραν την αποκατάσταση του εξωτερικού τοίχου του κτιρίου, βάσει των προδιαγραφών που επέβαλε η ιστορικότητά του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης έγραψε: «Όσοι υπερασπιζόμαστε, τη δημόσια παιδεία, τη δημόσια περιουσία, το δημόσιο συμφέρον, οφείλουμε να το περιφρουρήσουμε» και «Τα συνεργεία του δήμου, μου έστειλαν πριν από λίγο αυτή τη φωτογραφία, που μας κάνει όλους υπερήφανους».