Την πιστοποίηση ISO 29990:2010 έλαβε η INTRALOT για τις υπηρεσίες εκπαίδευσης που παρέχονται στους πελάτες της από το «Learning Center», το τμήμα Εκπαίδευσης της εταιρείας. Αυτή η μοναδική στην αγορά πιστοποίηση καλύπτει την πλήρη διαδικασία εκπαίδευσης: ανάλυση, σχεδιασμό, καθώς και παρακολούθηση και αξιολόγηση του εκπαιδευτικού προγράμματος σύμφωνα με τις ανάγκες υλοποίησης του κάθε έργου που αναλαμβάνει η εταιρεία, όπως αναφέρει η εισηγμένη σε σχετική ανακοίνωση.
«Η INTRALOT αναγνώρισε από νωρίς τη σημασία της γνώσης για την επιτυχία μίας Λοταρίας και θεωρεί την εκπαίδευση των πελατών της μία βασική πτυχή για την υλοποίηση των έργων που αναλαμβάνει», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Φαρρής, INTRALOT Group Chief Technology Officer, και συνέχισε, «Σε συνέχεια των πιστοποιήσεων που έχει λάβει η εταιρεία, οι οποίες καλύπτουν κάθε στάδιο της υλοποίησης των έργων μέχρι την παράδοση τους στον πελάτη, η INTRALOT συνεχίζει με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των προγραμμάτων της. Προς αυτό το σκοπό, η INTRALOT έχει την τιμή να είναι ο πρώτος προμηθευτής στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών που λαμβάνει την πιστοποίηση ISO 29990:2010, το διεθνές πρότυπο για τη μη τυπική εκπαίδευση.»
Το ISO 29990:2010 είναι ένα πρότυπο που έχει ως στόχο να βελτιώσει την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στην παγκόσμια αγορά. Η διαδικασία πιστοποίησης πραγματοποιήθηκε από τον έγκυρο οργανισμό πιστοποίησης TUV Hellas.