Η καλύτερη ενδεκάδα της Premier League

Η Τσέλσι φέτος κυριαρχεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται στη βαθμολογία της Premier League, αφού προηγείται της 2ης Μάντσεστερ Σίτι με 9 βαθμούς και έχει και δύο αγώνες λιγότερους, ενώ βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από την 3η Άρσεναλ με ίδιο αριθμό αγώνων. Ενδεικτική αυτού είναι και η ενδεκάδα της χρονιάς για το αγγλικό πρωτάθλημα (αναδείχθηκε από την Ένωση Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών), η οποία ανακοινώθηκε την Κυριακή και απαρτίζεται από…6 παίκτες των «μπλε», και από έναν εκπρόσωπο έχουν οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ.

Η Τσέλσι φέτος κυριαρχεί στο Αγγλικό πρωτάθλημα και αυτό φαίνεται στη βαθμολογία της Premier League, αφού προηγείται της 2ης Μάντσεστερ Σίτι με 9 βαθμούς και έχει και δύο αγώνες λιγότερους, ενώ βρίσκεται 10 βαθμούς μπροστά από την 3η Άρσεναλ με ίδιο αριθμό αγώνων.

Ενδεικτική αυτού είναι και η ενδεκάδα της χρονιάς για το αγγλικό πρωτάθλημα (αναδείχθηκε από την Ένωση Επαγγελματιών ποδοσφαιριστών), η οποία ανακοινώθηκε την Κυριακή και απαρτίζεται από…6 παίκτες των «μπλε», και από έναν εκπρόσωπο έχουν οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Σαουθάμπτον και Τότεναμ.

Η καλύτερη φετινή ενδεκάδα της Premier League είναι:
Ντε Χέα, Μπέρτραν, Τέρι, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Σάντσες, Μάτιτς, Κουτίνιο, Αζάρ, Κέιν και Κόστα

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk