• Αναζήτηση
 • Ηράκλειο: Θερμή υποδοχή στην British Airways

  Η Βρεταννική αεροπορική εταιρεία, British Airways, επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια, μεταφέροντας 120 επιβάτες ,και έτυχε θερμής υποδοχής από την Περιφέρεια Κρήτης.

  Θερμή υποδοχή οργανώθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης στην Βρεταννική αεροπορική εταιρεία, British Airways, που επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από 30 χρόνια, μεταφέροντας 120 επιβάτες.

  Η πτήση έφθασε σήμερα Κυριακή στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» και τους επιβάτες της υποδέχτηκαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης, Μιχάλης Βαμιεδάκης και ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας, ενώ τους προσφέρθηκαν παραδοσιακά κεράσματα του νησιού , και το Λύκειο των Ελληνίδων χόρεψε κρητικούς χορούς . Παράλληλα σχηματίσθηκε μια αψίδα νερού από πυροσβεστικά οχήματα για την υποδοχή της πρώτης πτήση της British Airways από το Gatwick του Λονδίνου, στο Ηράκλειο .

  Εξ άλλου ο Αερολιμενάρχης Γιώργος Πλιάκας δήλωσε ικανοποιημένος για τη συνέχιση των δρομολογίων της British Airways στην Κρήτη, λέγοντας ότι μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου θα διακινήσει περί τους 30.000 τουρίστες στο νησί. Παράλληλα τόνισε πως η British Airways και οι άλλες μεγάλες αεροπορικές εταιρείες που έρχονται στο νησί μας συμβάλλουν στην ποιοτική βελτίωση του τουρισμού.

  Οι πτήσεις της British Airways θα πραγματοποιούνται τέσσερις φορές την εβδομάδα και ακόμη θα προστεθεί μία πτήση την περίοδο Ιουλίου- Αυγούστου ενώ από τις 23 Μαΐου η γερμανική Lufthansa θα ξεκινήσει και πάλι μετά από 20 χρόνια τις πτήσεις της από Μόναχο προς το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk