• Αναζήτηση
 • Νεκροί 14 μετανάστες που χτυπήθηκαν από τρένο στην πΓΔΜ

  Μετανάστες που προσπαθούσαν να διασχίζουν πεζοί χαράδρα στην κεντρική πΓΔΜ χτυπήθηκαν από διερχόμενο τρένο, με αποτέλεσμα αριθμός εξ αυτών να χάσουν τη ζωή τους. Η κρατική τηλεόραση μιλά για τουλάχιστον 14 νεκρούς.

  Μετανάστες που προσπαθούσαν να διασχίζουν πεζοί χαράδρα στην κεντρική πΓΔΜ χτυπήθηκαν από διερχόμενο τρένο, με αποτέλεσμα 14 εξ αυτών να χάσουν τη ζωή τους. Κάποιοι από όσους επέζησαν συνελήφθησαν, οι υπόλοιποι κατάφεραν να διαφύγουν.

  Το δυστύχημα συνέβη αργά το βράδυ της Πέμπτης με αμαξοστοιχία κοντά στα Βελεσσά, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Βελιγράδι.

  Ομάδα περίπου 30-40 ατόμων, σύμφωνα με την αστυνομία της πΓΔΜ, προσπαθούσε να περάσει χαράδρα την ώρα που πέρασε η αμαστοιχία.

  Στο δυστύχημα επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκαν 14 από τους μετανάστες. Οκτώ συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον ανακριτή και οι υπόλοιποι διέφυγαν.

  Το σημείο βρίσκεται πάνω στη διαδρομή που ακολουθούν αρκετοί μετανάστες με προορισμό τις χώρες της δυτικής Ευρώπης. Η εν λόγω ομάδα φαίνεται ότι απαρτιζόταν από Αφγανούς και Σομαλούς.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Γύρω από 10 τραπέζια… Το γλυπτό της Yinka Snonibare παριστάνει ένα μικρό κορίτσι το οποίο έχει φτερά στους ώμους. Ενα έργο τέχνης με... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk