• Αναζήτηση
 • Στ. Θεοδωράκης: Τριήμερη επίσκεψη στην Κύπρο την Τρίτη

  Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’ θα συναντηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του Ποταμιού στην Κύπρο.

  Με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο Β’, θα συναντηθεί την Τετάρτη 22 Απριλίου ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο τριήμερης επίσκεψης του επικεφαλής του Ποταμιού στην Κύπρο.

  Ο κ. Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από τον πρέσβη επί τιμή και υπεύθυνο του Τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Ποταμιού Αλέξανδρο Μαλλιά καθώς και τον Χαρίδημο Τσούκα, μέλος της Επιτροπής Διαλόγου του κόμματος, θα συναντηθεί επίσης και με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων αλλά και τον επίτιμο πρόεδρο της ΕΔΕΚ Βάσο Λυσσαρίδη.

  Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναμένεται να μεταβεί στην Κύπρο την Τρίτη 21 Απριλίου, ενώ θα επισκεφθεί, επίσης, τα γραφεία της ελληνικής πρεσβείας στη Λευκωσία, αλλά και το πανεπιστήμιο όπου θα έχει συνάντηση με τον πρύτανη Κωνσταντίνο Χριστοφίδη και συζήτηση με τους φοιτητές.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk