• Αναζήτηση

FAI:Πίσω από την εμπρηστική επίθεση στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής

H οργάνωση Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) – Πυρήνας Αλληλεγγύης και Εκδίκησης ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Καισαριανή τη Μεγάλη Τετάρτη με προκήρυξή της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.

H οργάνωση Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (FAI) – Πυρήνας Αλληλεγγύης και Εκδίκησης ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Καισαριανή τη Μεγάλη Τετάρτη με προκήρυξή της που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα.
Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη: «Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνει ο εχθρός, είναι η ολομέτωπη και πολύμορφη επίθεση, με λόγια και με πράξεις, εναντίον του. Είναι η γλώσσα της αποδόμησης του ιδεολογικού του οπλοστασίου και η επίθεση στις υποδομές του. Είναι τα κείμενα, τα τρικάκια, τα πανό και οι αφίσες που ξεχειλίζουν μίσος. Είναι τα κατεστραμμένα οχήματα και κτίρια, οι καμένοι μπάτσοι, οι τρομοκρατημένοι δικαστές και εισαγγελείς και οι ρημαγμένοι δρόμοι στο κέντρο της σάπιας μητρόπολης. Έτσι και εμείς, τα ξημερώματα της Τετάρτης 08/04 τοποθετήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του στεκιού Νέων ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Καισαριανή, λίγα τετράγωνα από το Α.Τ. της περιοχής».
Σημειώνεται ακόμη: «Ας ξέρει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., οι πολιτικοί του, οι κινηματικές του βδέλλες και οι κοιμισμένοι ψηφοφόροι τους πως η μαγκιά του νικητή ξεφουσκώνει γρήγορα, ειδικά όταν η νίκη σημειώθηκε σε ένα γήπεδο που εμείς ούτε παίξαμε, ούτε θα παίξουμε ποτέ. Για μας, δεν υπάρχει κανένα καθαγιασμένο πέπλο αριστεροσύνης και ιστορικής αυταξίας το οποίο να σας προστατεύει. Και αν όχι τίποτα άλλο, εμείς θα θυμόμαστε για πάντα ότι είστε η κυβέρνηση εξαιτίας της οποίας παραλίγο να πεθάνει ένας σύντροφός μας. Να εύχεστε να βγει από το νοσοκομείο δυνατός και όρθιος».
Εκφράζεται επίσης η αλληλεγγύη των μελών της οργάνωσης στους φυλακισμένους για συμμετοχή στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» και στα δύο υστερόγραφα αναφέρουν: «Όπως ενημερωθήκαμε από καθεστωτικά, προχωράει με γοργούς ρυθμούς η αποδέσμευση αστυνομικών από τη φύλαξη υψηλών προσώπων, καθώς σιγά σιγά, συγκεντρώνονται όλοι γύρω απ’ το σπίτι του πρωθυπουργού. Εμείς, από την πλευρά μας, ευχόμαστε να τους χιλιάσει. Περισσότεροι άδειοι δρόμοι για μας. Και τα θερμά μας συγχαρητήρια στους αναρχικούς που ψήφισαν ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ελπίζουμε να έχουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να απέχουν από το κίνημα αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας».
Καταγγέλλει την επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ Καισαριανής
Σε ανακοίνωσή της η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «φασιστική και τραμπούκικη» εμπρηστική επίθεση στα γραφεία του και προειδοποιεί τους «κύκλους» που «απεργάζονται δημοκρατικές εκτροπές, πως θα βρουν όλο το λαό απέναντί τους».
Σημειώνεται επιπλέον: «Όσοι προσπαθούν να κρατήσουν την κοινωνία μέσα στο φόβο και την υποταγή θα αποτύχουν. Ο λαός γνωρίζει και στηρίζει και τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την κυβέρνηση που διαπραγματεύεται σθεναρά για τα δίκαιά του. Όλοι ενωμένοι θα νικήσουμε».
Κοινωνία
Σίβυλλα
Helios Kiosk