Υποβιβασμός και διάλυση για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς

Νέες και ακόμα πιο επώδυνες περιπέτειες ανοίγονται μπροστά στον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την χθεσινή καταδικαστική ήττα του από τον Αγροτικό Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του 2ου ομίλου της Football League.

Νέες και ακόμα πιο επώδυνες περιπέτειες ανοίγονται μπροστά στον ιστορικό Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετά την χθεσινή καταδικαστική ήττα του από τον Αγροτικό Αστέρα στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου του 2ου ομίλου της Football League.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με ιστορία 89 ετών πλούσιας αθλητικής και πολιτιστικής διαδρομής, αναγκάζεται να διαλυθεί σαν εταιρεία εκ νέου, με απροσδιόριστες συνέπειες για το μέλλον της.

Αυτό σημαίνει πως το μετοχικό κεφάλαιο και οι μετοχές της ακυρώνονται, ο πρόεδρος και κάτοχος του πακέτου των μετοχών, Βασίλης Ανατολίτης, χάνει τον έλεγχό της και οι παίκτες χάνουν τα λιγοστά χρήματα που είχαν να λάβουν με το πενιχρό συμβόλαιο που είχαν υπογράψει στο τέλος του περασμένου καλοκαιροιού, όταν εκ του μηδενός συνεστήθη η ομάδα με την παρουσία του νέου προέδρου της, που παίρνοντας τις μετοχές από τον φυσικό κάτοχό τους, Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, φιλοδοξούσε να κάνει μια ομάδα υγιών προδιαγραφών και ευρύτερου μέλλοντος, με στόχο μάλιστα την επιστροφή στα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ.

Ολα όμως πήγαν ανάποδα για την ομάδα της Καλαμαριάς, ακόμα και στο τελευταίο παιχνίδι, όπου μία ισοπαλία θα αρκούσε για να συνεχίσει να ελπίζει στην σωτηρία μέσα από την δαδικασία των πλέι-άουτ που θα ακολουθήσουν. Ομως το άγχος και η πίεση ήταν τόσο μεγάλα που λύγισαν τους παίκτες, ακόμα και τους εμπειρότερους που δεν άντεξαν στις συνθήκες του αγώνα και ηττήθηκαν από τον γειτονικό Αγροτικό Αστέρα.

Μετά την ήττα, χθες το απόγευμα, οι οπαδοί του Απόλλωνα συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια αποδοκιμάζοντας τους πάντες, παίκτες, προπονητή και μεγαλομέτοχο, ενώ κάποιοι «θερμόαιμοι» προσπάθησαν να ανέβουν τις σκάλες των γραφείων, αλλά εκεί λειτουγησαν πυροσβεστικά οι «σεκιούριτι», ενώ λίγο αργότερα εμφανίστηκαν και δυνάμεις των ΜΑΤ που επιστράτευσαν δακρυγόνα (!) για να διαλύσουν τους οπαδούς.

Το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο, και προς το παρόν δεν υπάρχει διάθεση και πρωτοβουλίες για να ξεκινήσουν οι διεργασίες για την επόμενη μέρα. Που θα είναι ακόμη πιο δύσκολη για την ανόρθωση του συλλόγου.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk