Πρόωρο θα είναι το τέλος της συνεργασίας του Φάνη Γκέκα με την Ακισάρ, καθώς όπως φαίνεται δεν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στον Έλληνα επιθετικό και τον Βραζιλιάνο νέο τεχνικό της ομάδας, Ρομπέρτο Κάρλος!

Σα να μην έφτανε η κόντρα που δημιουργήθηκε την περασμένη Παρασκευή (3/4), όταν ο Κάρλος άφησε τον Γκέκα εκτός αποστολής για το ματς με την Γκαζιάντεπσπορ, την Κυριακή, έδωσε συνέχεια στο όλο θέμα.

Ο Βραζιλιάνος κόουτς αν και πήρε μια σπουδαία νίκη με 3-0 επί της «Γκαζιαντέπ» δεν ξέχασε τον Γκέκα στις δηλώσεις του προς τους Τούρκους δημοσιογράφους και μάλιστα εξήγησε τον αποκλεισμό του διεθνή στράικερ, κατηγορώντας τον για τη συμπεριφορά του αφότου έπαψε να περιλαμβάνεται στο βασικό σχήμα:

«Είχα κάποιες σκέψεις για τον Γκέκα. Δεν μου άρεσαν κάποιες πράξεις του. Και η διοίκηση είχε την ίδια άποψη με εμένα. Ο Γκέκας είχε μία μεγάλη περίοδο χωρίς γκολ. Σε αυτό το διάστημα, όμως, δεν σταμάτησα να τον χρησιμοποιώ και να του δίνω ευκαιρίες.

Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ του έδωσα άλλη μία ευκαιρία και τον έβαλα αλλαγή. Όμως, η συμπεριφορά του με ενόχλησε πολύ! Όπως ενόχλησε και τη διοίκηση. Σε μία ομάδα είναι πολύ σημαντική η ατμόσφαιρα που επικρατεί. Και πρέπει αυτήν την ατμόσφαιρα να την προστατεύουμε».

Για την ακρίβεια, ήταν το παιχνίδι της 22ης Μαρτίου με την Τράμπζοσνπορ, στο οποίο ο Κάρλος κατηγορεί τον Γκέκα, ότι ενώ μπήκε ως αλλαγή στο 73’, εκείνος ήταν προκλητικά αδιάφορος.

Πλέον η σχέση μεταξύ των δυο ανδρών είναι στα άκρα, ο ίδιος ο Γκέκας έχει δηλώσει πως ο Κάρλος δεν τον υπολογίζει ως το τέλος της σεζόν και ενώ μέχρι τώρα μετρούσε 13 γκολ και 2 ασίστ σε 27 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το συμβόλαιο του Λαρισαίου επιθετικού τελειώνει το καλοκαίρι του 2016, αλλά πλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και πρόωρη κοινή λύση.