Η ΙΖΟΛΑ επανέρχεται στην αγορά, με πλήρη σειρά ελεύθερων και εντοιχιζόμενων συσκευών κουζίνας, τις οποίες παρουσίασε επίσημα στους εμπορικούς της συνεργάτες από όλη την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Gazarte.

Οι πρώτες εντυπώσεις των καταστημάτων που έχουν ήδη τοποθετήσει τις κουζίνες ΙΖΟΛΑ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήταν ικανοποιητικές, ενώ όλοι δήλωσαν ευτυχείς που η ΙΖΟΛΑ επιστρέφει στην αγορά μετά από είκοσι σχεδόν χρόνια απουσίας.

«Ξεκινήσαμε δυναμικά τη διάθεση των πρώτων συσκευών ΙΖΟΛΑ με τοποθέτηση σε επιλεγμένα καταστήματα, σε κάθε πόλη, σε όλη τη χώρα. Οι συνεργάτες μας βλέπουν ιδιαίτερα θετικά την αναβίωση μιας πραγματικά θρυλικής μάρκας και η πίστη τους στο εγχείρημά μας αυτό, αποτελεί και τη μεγαλύτερη ευθύνη της εταιρείας μας» , δήλωσε η εμπορική διευθύντρια της Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΕΕ, κυρία Μαρία Κωστοπούλου.
Σημειώνεται ότι οι κουζίνες ΙΖΟΛΑ προδιαγράφονται και σχεδιάζονται στην Ελλάδα από την Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΕΕ, και παράγονται για λογαριασμό της, σε σύγχρονο εργοστάσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.