• Αναζήτηση

«Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος» στα ελληνικά

Την έκδοση στα ελλληνικά του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο: Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος του Αμερικανού κυτταρικού βιολόγου Δρ. Μπρους Λίπτον ανακοίνωσε η Link Media.

Την έκδοση στα ελλληνικά του δεύτερου βιβλίου της με τίτλο: Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος
του Αμερικανού κυτταρικού βιολόγου Δρ. Μπρους Λίπτον ανακοίνωσε η Link Media.
Το Φαινόμενο του Μήνα του Μέλιτος δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά ένα προσωπικό επίτευγμα. Με επιστημονική επιχειρηματολογία, αλλά συγχρόνως και με ευφράδεια, χιούμορ και πολύ απλό και κατανοητό ύφος, ο Δρ. Μπρους Λίπτον αποκαλύπτει την επιρροή της κβαντικής φυσικής, της βιοχημείας και της ψυχολογίας στη δημιουργία και τη διατήρηση σχέσεων αγάπης. Μπορούμε να γεννήσουμε υγιείς και σταθερές σχέσεις «μήνα του μέλιτος» όχι μόνο μεταξύ δυο ανθρώπων, αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας, του «υπερ-οργανισμού» που μπορεί να θεραπεύσει τον πλανήτη μας.
Ο Δρ. Μπρους Λίπτον, συγγραφέας του best seller H Βιολογία της Πεποίθησης, θεωρείται «πατέρας» της επιγενετικής και αναγνωρίζεται ως ηγετική φυσιογνωμία στην προσπάθεια για γεφύρωση της επιστήμης με την πνευματικότητα. Το 2009 τιμήθηκε με το βραβείο Ειρήνης του Ιδρύματος Goi Peace της Ιαπωνίας, για την επιστημονική συμβολή του στην παγκόσμια αρμονία.
Βιβλία
Σίβυλλα
Helios Kiosk