Εξαγορά του σήματος AVA από τον όμιλο Σαράντη

Την εξαγορά από την Procter & Gamble του σήματος AVA στην Ελλάδα συμφώνησε ο όμιλος καλλυντικών Σαράντη, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση

Την εξαγορά από την Procter & Gamble του σήματος AVA στην Ελλάδα συμφώνησε ο όμιλος καλλυντικών Σαράντη, όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα με την συνήθη πρακτική, η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί την 30η Απριλίου 2015, ενώ η ανάληψη της δραστηριότητας του AVA από τον όμιλο Σαράντη θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Μαΐου 2015. Το κόστος της εξαγοράς συμφωνήθηκε σε 3,49 εκατ. ευρώ.
Η εξαγορά αυτή, που είναι στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής του ομίλου και ενδυναμώνει περαιτέρω το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο του ομίλου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το AVA αποτελεί ένα καθιερωμένο και αναγνωρίσιμο σήμα στην Ελλάδα και κατέχει την 2η θέση στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Η διοίκηση του ομίλου θα δώσει έμφαση αρχικά στην ενσωμάτωση του νέου σήματος στο χαρτοφυλάκιο του ομίλου καθώς και στην υποστήριξή του και την επεκτασιμότητά του. Η εν λόγω εξαγορά είναι απόλυτα συνυφασμένη με τους στόχους και την στρατηγική του ομίλου για περαιτέρω υποστήριξη της βασικής επιχειρηματικής δραστηριότητάς του μέσω οργανικής ανάπτυξης και εξαγορών.

Οικονομία
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk