Προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων έχει προγραμματιστεί σε τμήματα της Νέας Εθνικής Οδού (Ν.Ε.Ο.) Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στην περιοχή του Δήμου Μεταμόρφωσης, λόγω εργασιών αποκατάστασης των υποδομών στις ράμπες εισόδου και εξόδου του Αυτοκινητοδρόμου Μεταμόρφωσης (Τατοΐου).

Σε πρώτη φάση, στον κλάδο εισόδου της, από τον Αυτοκινητόδρομο Μεταμόρφωσης (στο 16,8 χλμ), στην κατεύθυνση από Μεταμόρφωση προς Αχαρνές, τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, κατά τις ώρες 22.00 έως 05.30 της Τρίτης, τα οχήματα θα κινούνται μέσω του δεξιού παράπλευρου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και εν συνεχεία μέσω του Αυτοκινητόδρομου Λυκόβρυσης (στο 18,7 χλμ) θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Σε δεύτερη φάση, στη δεξιά λωρίδα και στη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στο τμήμα της από το 16,4 χλμ έως το 16,8 χλμ, την Πέμπτη 26 Μαρτίου κατά τις ώρες 22.00 έως 05.30 της Παρασκευής,
*στον κλάδο εξόδου της από τον Αυτοκινητόδρομο Μεταμόρφωσης (16,8 χλμ), στις 26 Μαρτίου, κατά τις ώρες 22.00 έως 05.30 της επομένης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής: αναστροφή στον Αυτοκινητόδρομο Λυκόβρυσης (στο 18,7 χλμ), κίνηση στον αριστερό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και έξοδος στον Αυτοκινητόδρομο Μεταμόρφωσης (στο 16,9 χλμ).
*Στον κλάδο εισόδου της, από τον Αυτοκινητόδρομο Μεταμόρφωσης (στο 16,8 χλμ), κατεύθυνση από Αχαρνές προς Μεταμόρφωση, στις 26 Μαρτίου, κατά τις ώρες 22.00 έως 05.30 της επομένης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής: Τατοΐου, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Χλόης, δεξιά στον δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και εν συνεχεία μέσω του Αυτοκινητοδρόμου Λυκόβρυσης (στο 18,7 χλμ) θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.