«Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του 1960,1970 και 1980 πυροδοτούν ασταμάτητα την φαντασία του. Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του…»

Η παραπάνω σύνοψη ανήκει στην επόμενη ταινία του Τάσου Μπουλμέτη, δημιουργού της «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κουζίνας», της οποίας η τεράστια εισπρακτική επιτυχία την έχει κατατάξει στις πιο εμπορικές ταινίες της τελευταίας εικοσαετίας στην Ελλάδα. Αυτή την φορά ο Μπουλμέτης έγραψε το σενάριο μιας νοσταλγικής κωμωδίας ενηλικίωσης αφού η ταινία που ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει αφηγείται την ιστορία ενός επινοητικού μυαλού που αναζητεί την ταυτότητα του μέσα από τη φαντασία και την Τέχνη.
Τον Σταύρο υποδύεται ο Γιάννης Νιάρρος, δίπλα στον οποίο ρόιλους θα κρατούν οι Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος και ο μικρός Φοίβος Ταραμπίκο. Σε μια εμφάνιση-έκπληξη θα ξαναδούμε στη μεγάλη οθόνη τη Zωζώ Σαπουντζάκη, σε έναν καταλυτικό για την πλοκή της ταινίας ρόλο.
Η μουσική θα είναι και πάλι της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, συνεργάτιδας του Μπουλμέτη στην «Κουζίνα», η διεύθυνση φωτογραφίας του Σίμου Σαρκετζή, το μοντάζ του Γιώργου Μαυροψαρίδη, η σκηνογραφία του Σπύρου Λάσκαρη και η ενδυματολογία της Εύας Νάθενα.
Τα γυρίσματα της ταινίας αρχίζουν τέλη Μαρτίου με την προοπτική να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους αρχές του 2016 από τη Feelgood Entertainment σε συνεργασία με τη Rosebud 21. Είναι μια παραγωγή ΟΝΙΟΝ ΦΙΛΜΣ –Τάσος Μπουλμέτης σε συμπαραγωγή με τους: ΟΤΕ TV, VIEW MASTER, MAGIKON, Τάσο Μπουλμέτη, ROSEBUD21