Μία συνεργασία η οποία κράτησε πολύ λιγότερο από όσο υπολόγιζαν οι δύο πλευρές ήταν αυτή μεταξύ του Πέτρου Μπούτου και του ΑΝΤ1.
Παρά τις μεγάλες προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά από την ηχηρή μεταγραφή του πρώην διευθυντή προγράμματος του Mega στο κανάλι του Αμαρουσίου και τις απόπειρες να δημιουργηθεί μία ισχυρή εταιρεία παραγωγής, η ANTS, οι δύο πλευρές οδηγούνται σε λύση της συνεργασίας τους.
Αυτές τις ημέρες γίνονται οι διαδικασίες για την πρόωρη λύση του συμβολαίου του κ. Μπούτου ο οποίος αποχωρεί από τον ΑΝΤ1, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πλέον δυσκολίες στην περαιτέρω συνεργασία των δύο πλευρών λόγω των περικοπών που εφαρμόζει ο όμιλος το τελευταίο διάστημα, αλλά κυρίως διότι ο ίδιος έχει αποφασίσει να κάνει κάτι δικό του.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν η εταιρεία παραγωγής θα κλείσει και αυτή τον κύκλο της ή θα επιλεγεί κάποιος άλλος επικεφαλής.
Πάντως είναι σαφές ότι την αποχώρηση Μπούτου θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις, αλλά και απολύσεις, οι οποίες εξάλλου έχουν εξαγγελθεί εδώ και καιρό.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Εν τω μεταξύ ο ΑΝΤ1 έστειλε την Πέμπτη επίσημη ανακοίνωση με τη οποία επιβεβαιώνει και επίσημα την πληροφορία, ενώ επιπλέον γίνεται σαφές από το περιεχόμενό της ότι η εταιρεία παραγωγής ΑNTS δεν θα συνεχίσει την παραγωγή ελληνικών σειρών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Πέτρος Μπούτος αποχωρεί από την εταιρεία παραγωγής ANTS PRODUCTION και τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ για να αξιοποιήσει μία νέα επαγγελματική ευκαιρία. Ο Πέτρος Μπούτος, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη της ελληνικής τηλεοπτικής βιομηχανίας με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό του, διετέλεσε επικεφαλής της εταιρείας ANTS PRODUCTION και θα συνεχίσει την επιτυχημένη επαγγελματική του πορεία εκτός του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Η ANTS PRODUCTION θα συνεχίσει να παράγει περιεχόμενο και να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ κατέχει ηγετική θέση. Η Διοίκηση του Ομίλου τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του και του εύχεται κάθε επιτυχία στη μελλοντική του πορεία».