Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα τους βρίσκονται δύο νέα σόου του Mega. Το ένα με τον Μάρκο Σεφερλή και τίτλο «One Mark show» αρχίζει πρώτο την τηλεοπτική του «περιπέτεια» την Παρασκευή 27 Μαρτίου.

Μικρή καθυστέρηση ωστόσο υπάρχει στα γυρίσματα του «Ελλάδα σ’ αγαπώ» (I love my country) με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς λόγω των απαιτήσεων της μεγάλης παραγωγής μεταθέτει την πρεμιέρα του για μετά το Πάσχα όπως όλα δείχνουν.
Εν τω μεταξύ παρά τα όσα γράφονται δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένα στοιχείο για τις παραγωγές της επόμενης σεζόν, καθώς η οικονομική αβεβαιότητα και η σημαντική πτώση της διαφημιστικής δαπάνης, σε συνδυασμό με τις μέτριες επιδόσεις του ψυχαγωγικού τομέα σε επίπεδο αριθμών έχουν οδηγήσει σε «πάγωμα» ανακοινώσεων.
Ολα θα εξαρτηθούν από τον «λογαριασμό» στα τέλη της σεζόν, ειδικά σε ό,τι αφορά στις ελληνικές σειρές, ενώ το μόνο που δείχνει να παίρνει πράσινο φως για την επόμενη σεζόν μέχρι στιγμής, εάν και εφόσον υπάρχει ακόμη πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, είναι η εκπομπή «Mega με μία».