Διαφορετικός θα είναι ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, καθώς οι πληροφορίες για το σχεδιασμό της παρέλασης αναφέρουν ότι εκτός από τη στρατιωτική παρέλαση διοργανώνεται και δημοτικό γλέντι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, κάγκελα στην πλατεία Συντάγματος δεν θα στηθούν, η προσβαση του κόσμου θα είναι ελεύθερη -θα μοιραστούν και σημαιάκια-, ενώ οι επίσημοι θα αλλάξουν θέση ώστε να μην έχουν γυρισμένη πλάτη στο Μνημείου του Αγνωστου Στρατιώτη.

Παράλληλα, όχι μόνο δεν θα καταργηθεί η στρατιωτική παρέλαση, αλλά οι μπάντες του στρατού αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης θα παίξουν γνωστά εμβατήρια, καθώς και δημοτικά τραγούδια για να χορέψει ο κόσμος.

Οι αποφάσεις αυτές ελήφθησαν σε σύσκεψη που είχε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου.

Το σχόλιο του ΠαΣοΚ για τις παρελάσεις

Από το Γραφείο Τύπου του ΠαΣοΚ, σχετικά με την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όλοι στο ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν κατάργηση στρατιωτικών και μαθητικών παρελάσεων (κκ. Τσίπρας, Σκουρλέτης, Χουντής,Κουράκης, κα Φωτίου).

Αντ’ αυτού έχουμε υπερπαραγωγή του κ. Καμμένου για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα με άρματα μάχης, αεροπλάνα και δημοτικά τραγούδια. Οι ψεκασμένοι, οι συνωμοσιολόγοι, οι ακροδεξιοί εθνικιστές για μια ακόμη φορά μεγαλουργούν σε συνεργασία με τη κα. Δούρου.

Στο ΣΥΡΙΖΑ απλώς έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους.

Μια ακόμη απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί πλήρως στους ΑΝΕΛ».