Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «tradewindsnews» (η οποία ασχολείται με θέματα ναυτιλίας), μίλησε μεταξύ άλλων για την επένδυση που έχει κάνει στους «ερυθρόλευκους», για τα γεγονότα στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της Πειραϊκής ΠΑΕ:

Για την επένδυσή του στον Ολυμπιακό: «Όταν πήρα τον Ολυμπιακό, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να επενδύσω 60 εκατ. ευρώ που πήγαν στους ισολογισμούς της ομάδας. Μπορώ να πω πως δεν λυπάμαι για κάτι που έχω κάνει στην ομάδα και θα συνεχίσουμε με την ίδια πίστη και δύναμη, δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω κάνει κάτι παράνομο και το λέω χωρείς δεύτερη σκέψη. Δεν έχω κάνει κάτι για να ντρέπομαι».

Για την υπόθεση με την είσοδό του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα το 2013: «Αθωώθηκα δύο φορές γι΄αυτή την υπόθεση, αλλά φυσικά δεν το βλέπω στις εφημερίδες, μπορεί να το είδατε ίσως γραμμένο με μικρά γράμματα. Δεν έχω κάνει κάτι λάθος, δεν έχω καμία εμπλοκή σε οτιδήποτε παράνομο και το ξεκαθαρίζω χωρίς δεύτερη σκέψη».

Για τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζο: «Όταν ο αντίπαλός σου είναι ιδιοκτήτης μίντια, τηλεοπτικού σταθμού, εφημερίδας, ραδιοφωνικών σταθμών, ιστοσελίδων, έχει συμφέρον να προωθήσει τη χειρότερη δυνατή εικόνα για τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της ίδιας της ομάδας».