Γυναίκα έπεσε κάτω από βαγόνι στο Μετρό του Λονδίνου

Κάτω από βαγόνι έπεσε μια γυναίκα στο Μετρό του Λονδίνου λίγο μετά τις 8 το πρωί (τοπική ώρα), όταν σπρώχτηκε από το πλήθος ενώ περίμενε το τρένο στον σταθμό Clapham South.

Κάτω από βαγόνι έπεσε μια γυναίκα στο Μετρό του Λονδίνου λίγο μετά τις 8 το πρωί (τοπική ώρα), όταν σπρώχτηκε από το πλήθος ενώ περίμενε το τρένο στον σταθμό Clapham South. Στο σημείο κατέφθασαν πυροσβέστες, ασθενοφόρο και αστυνομικοί από την Βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία Μεταφορών και από την Μητροπολιτική Αστυνομία.

Οι πυροσβέστες σήκωσαν το βαγόνι στα χέρια για να απεγκλωβίσουν την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με την δήλωση του Nigel Holness, διευθυντή εργασιών στο Μετρό του Λονδίνου, δεν φέρει τραύματα που να απειλούν την ζωή της.

Η κυκλοφορία του Μετρό διεκόπη για μία ώρα μεταξύ των σταθμών Morden και Kennington.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το περιστατικό δεν αντιμετωπίζεται ως «ύποπτο» και συμπλήρωσε: «Οι αξιωματικοί μας κλήθηκαν στον σταθμό Clapham South του Μετρό στο Λονδίνο, λίγο μετά τις οκτώ το πρωί, την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, μετά από αναφορά για τραυματισμό επιβάτη στη βόρεια πλατφόρμα».

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο στο Μετρό του Λονδίνου επικρατoύσε χάος, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες, που θεωρούνται ώρες αιχμής.

Κόσμος
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk