Άλλη μία ομάδα επαγγελματιών προστέθηκε σε αυτούς που αντιτίθενται στο ενδεχόμενο εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση ποσών, αποθεματικών ή διαθεσίμων, από τα ασφαλιστικά τους ταμεία.
Την κατηγορηματική αντίθεσή τους στις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με την επένδυση των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων (του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων -ΕΤΑΑ- εν προκειμένω) σε ρέπος προκειμένου να ενισχυθεί η ρευστότητα της χώρας εκφράζουν οι εκπρόσωποι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής (ΟΣΑ).

«Δεν δεχόμαστε σε καμιά περίπτωση τα χρήματα των συναδέλφων μας που έχουν κατατεθεί στο ασφαλιστικό ταμείο μας προκειμένου να τους εξασφαλίσουν μια αξιοπρεπή σύνταξη, για μια ακόμη φορά να «κουρευτούν» με το πρόσχημα της προσωρινής μετατροπής τους σε ρέπος» τονίζουν οι οδοντίατροι. Θυμίζουν ότι τα χρήματα των οδοντιάτρων που κατεβλήθησαν ως εισφορές στον Σύλλογο έχουν ήδη λεηλατηθεί με το PSI στις 9 Μαρτίου 2012.
Οι οδοντίατροι καλούν τη διοίκηση του ΕΤΑΑ και τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΣΑΥ «να μην προχωρήσουν σε καμιά τέτοια ενέργεια που πλήττει το δικαίωμα των συναδέλφων για ένα υγιές ταμείο και αξιοπρεπείς συντάξεις».