• Αναζήτηση
 • Μαρκαριάν: «Πισωγύρισμα αν δεν πάμε την Εθνική στο Euro της Γαλλίας»

  Αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού και λειτουργίας της Εθνικής ομάδας, αλλά όχι στα πρόσωπα, προανήγγειλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΕΠΟ. Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ουγγαρία (29 Μαρτίου στη Βουδαπέστη) έχει χαρακτήρα τελικού για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2016, ενώ παραδέχθηκε ότι θα είναι πισωγύρισμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν απουσιάσει από την τελική φάση της διοργάνωσης στη Γαλλία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού και λειτουργίας της Εθνικής ομάδας, αλλά όχι στα πρόσωπα, προανήγγειλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, κατά την επίσημη παρουσίασή του από την ΕΠΟ.

  Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι το παιχνίδι που ακολουθεί με την Ουγγαρία (29 Μαρτίου στη Βουδαπέστη) έχει χαρακτήρα τελικού για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, προκειμένου να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση του EURO 2016, ενώ παραδέχθηκε ότι θα είναι πισωγύρισμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο αν απουσιάσει από την τελική φάση της διοργάνωσης στη Γαλλία.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Στη σκιά του ηφαιστείου… Η χρυσόξανθη πλεξούδα με τη χαρακτηριστική πορτοκαλί κορδέλα του Hermes στο κάτω μέρος μπλέχτηκε ξαφνικά στις… μεταξένιες ψηφίδες του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk