Συνέβη και πέρυσι συμβαίνει και φέτος. Το «Voice», το τηλεοπτικό σόου του ΑΝΤ1 είναι το πλέον επιτυχημένο και καλό τηλεοπτικό προϊόν στον τομέα της ψυχαγωγίας.

Η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του το επιβεβαίωσε, καθώς από την μικρή οθόνη παρήλασαν νεαρά αγόρια και κορίτσια με χαρισμάτικες φωνές και ακατέργαστο ταλέντο σε ένα περιβάλλον που τα ανέδειξε και δεν τα ευτέλισε.
Δίχως στοιχεία ριάλιτι, δίχως την εμφάνιση να συνιστά για μία ακόμη φορά τον κακό δαίμονα της ελπίδας για καριέρα και δίχως οι συντελεστές να καπελώνουν τους διαγωνιζόμενους πέρασαν δυόμισι ώρες ευχάριστα.
Το πρόγραμμα είχε πολύ καλό τηλεοπτικό ρυθμό, δεν φλυάρησε, δεν έκανε «κοιλιά», αλλά δεν άγχωσε κιόλας. Σωστή δόση χιούμορ, αμεσότητα και καλή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών (παρουσιαστή και κριτών με συμμετέχοντες), αλλά και τεχνική αρτιότητα ήταν από τις βασικές αρετές του.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του ήταν ότι κατάφερε, δίχως να παρεισφρήσει στην ζωή των φερέλπιδων αοιδών βγάζοντας στην επιφάνεια φτήνια και κλειδαρότρυπα, να τους παρουσιάσει και σε προσωπικό και σε καλλιτεχνικό επίπεδο.
Σε αυτό βοήθησε ιδιαίτερα η άνεση των coaches οι οποίοι εκτός από την ικανότητα να ανιχνεύουν καλές φωνές, το βράδυ της Κυριακής έδειξαν ότι «μυρίζονται» από μακριά τα ίχνη του ναρκισσισμού, του εκκολαπτόμενου ψώνιου αλλά και της έντιμης προσπάθειας.
Τα ποσοστά τηλεθέασης επιβεβαίωσαν τα παραπάνω με ένα 45,6% στο σύνολο και 47,8% στο 15 – 44.