Μια δεύτερη πρώην ιερόδουλη κατήγγειλε στη δίκη του Ντομινίκ Στρος Καν ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ την «υπέβαλε σε πρωκτικό σεξ χωρίς να την ρωτήσει».
Η Τζέιντ, μια Βελγίδα στα 40 της, δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στο ξενοδοχείο Amigo στις Βρυξέλλες το φθινόπωρο του 2009. Είπε ότι έφτασε με τον DSK στο ξενοδοχείο με αυτοκίνητο που οδηγούσε η ίδια, από ένα σεξ κλαμπ στη βελγική ύπαιθρο.
«Υπήρξε μια στιγμή που ήταν περισσότερο από δυσάρεστη», είπε στην δίκη του DSK για μαστροπεία. «Οταν ήμουν ξαπλωμένη με την πλάτη μου προς τον κύριο Στρος Καν, υπέφερα διείσδυση. Αν με είχε ρωτήσει, θα του έλεγα όχι. Δεν μου άρεσε αυτό», είπε η Τζέιντ, τονίζοντας ότι το περιστατικό αυτό αποδεικνύει ότι ο Στρος-Καν ήξερε ότι ήταν πόρνη γιατί της φέρθηκε σαν να ήταν ένα «αντικείμενο». «Εκτός αν, κατά κάποιο τρόπο, νομίζει ότι είναι σε διαφορετικό επίπεδο από τους υπόλοιπους από εμάς και ότι μπορεί να κάνει οτιδήποτε θέλει», είπε η γυναία.
Ο Στρος Καν ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε πως οι γυναίκες που συμμετείχαν στα σεξουαλικά όργια, για την διοργάνωση των οποίων κατηγορείται, ήταν πόρνες.
Η Τζέϊντ κατέθεσε στο δικαστήριο ότι δεν μπορεί παρά να γνώριζε. Είπε ότι είχαν συζητήσει για την πορνεία στο Βέλγιο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το αυτοκινήτό της. Είχε γίνει σαφές ότι η ίδια εργαζόταν σε ένα σεξ κλαμπ, πρόσθεσε.
Η γυναίκα δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια της επίσημης «αντιπαράστασης» με τον DSK κατά την έρευνα που οδήγησε στη δίκη, ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ της ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό στο ξενοδοχείο Amigo. Της είπε πως δεν είχε αντιληφθεί ότι «δεν της άρεσε».
Αλλά η γυναίκα παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι είχε αποδεχθεί €2.000 για να πάει στην Ουάσιγκτον και να πάρει μέρος σε ένα σεξουαλικό πάρτι με τον DSK τον επόμενο Ιανουάριο.
Η Τζέϊντ εξοργίστηκε στη δίκη όταν ένας από τους συνηγόρους του DSK χρησιμοποίησε τη λέξη «σοδομισμό».
Απαντώντας σε ερώτηση του δικηγόρου για το αν πιστεύει ότι ορισμένες σεξουαλικές πρακτικές γίνονται μόνο από πόρνες, η Τζέϊντ απάντησε: «Με ανασκολόπισε χωρίς να με ρωτήσει, και νομίζω ότι δεν ρώτησε επειδή ήμουν πόρνη».
Ο συνήγορος έκανε τότε μια ερώτηση χρησιμοποιώντας την λέξη «σοδομισμό». Η Τζέϊντ αντέδρασε οργισμένα φωνάζοντας ότι δεν θέλει να ακούγεται αυτή η λέξη, επειδή «δεν θέλω να μάθει όλη η οικογένεια και οι φίλοι μου τί μου έκανε».
Μια άλλη πρώην πόρνη, ονόματι Μούνια, έχει ήδη καταθέσει στο δικαστήριο ότι πληρώθηκε με 900 ευρώ από έναν επιχειρηματία, τον Νταβίντ Ροκέ, για να λάβει μέρος σε ένα «μικρό πάρτι» με τον DSK.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 65χρονος DSK έκανε ομαδικό σεξ με ιερόδουλες που του έστελναν φίλοι γάλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ήθελαν να κερδίσουν την εύνοιά του. Στη δικογραφία αναφέρονται τουλάχιστον 15 βραδιές μεταξύ 2009 και 2011 στις οποίες ο Στρος-Καν ήταν ο «βασιλιάς του πάρτι».
Η κατηγορία (σ.σ.: «proxénétisme aggravé» στα γαλλικά) μεταφράζεται ως διακεκριμένη προαγωγή για τους σκοπούς της πορνείας και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εγκλημάτων, συμπεριλαμβανομένης της αυτουργίας, της συνέργειας, της οργάνωσης, της ενθάρρυνσης ή της υποβοήθησης της πορνείας άλλων.

Τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 10 ετών και πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση εκδικάζεται από τρεις δικαστές, χωρίς ενόρκους.