Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφτηκε στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του ΠολίτηΓιάννης Πανούσης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της ΕΛΑΣΔημήτρη Τσακνάκη.
Ο κ.Πανούσης συνομίλησε με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή ΑττικήςΚώστα Μιχαιρίνακαι ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναπληρωτής υπουργός συμμετείχε σε ενημερωτική σύσκεψη στο γραφείο του κ. Μιχαιρίνα, παρουσία προϊσταμένων υπηρεσιών που τον ενημέρωσαν για ζητήματα αρμοδιότητας τους.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Οικονομική Αστυνομία, την Ασφάλεια, την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, την Άμεση Δράση και ξεναγήθηκε σε διάφορους χώρους της ΓΑΔΑ.

Όπως λένε οι ίδιες πληροφορίες είχε «συναντήσεις γνωριμίας» με τα στελέχη της αστυνομίας όπου ο υπουργός ανέπτυξε το σκεπτικό του για την επόμενη μέρα στην Αστυνομία και ζήτησε τη συνεργασία και τη συνεισφορά τους.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα πολιτική ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει εξαγγείλει μια σειρά αλλαγών στη «φιλοσοφία» του Σώματος και αναδιάρθρωση των υπηρεσιών.