• Αναζήτηση
 • Πρόσκληση σε χορό από τη «Γέφυρα Ζωής»

  Ο πολυχώρος δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού δυτικού τομέα Ατιικής, «Γέφυρα ζωής», μας καλεί να κινηθούμε στους ρυθμούς της Zumba.

  Ο πολυχώρος δημιουργίας και έκφρασης παιδιών και νέων με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού δυτικού τομέα Αττικής, «Γέφυρα ζωής», μας καλεί να κινηθούμε στους ρυθμούς της Zumba.

  Η εκδήλωση «Ζumba fitness join the party» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015 στις 12:00 στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου.
  Περισσότεροι από 20 προπονητές θα βρίσκονται στο χώρο για να μάθουν σε μικρούς και μεγάλους περισσότερες από 40 χορογραφίες της δημοφιλούς χορευτικής γυμναστικής με καταβολές από την Κολομβία.
  Τα εισιτήρια θα είναι στα 3 και 5 ευρώ. Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο σύλλογο «Γέφυρα Ζωής».
  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση επικοινωνήστε με τον σύλλογο στα τηλέφωνα 2112143437 και 6973502088. Επίσης περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύλλογο μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική σελίδα http://gefyrazwhs.blogspot.gr/ και μέσω των κοινωνικών δικτύων Facebook: ΓΕΦΥΡΑ-ζωής και Twitter: @gefyrazohs.
  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk