Στην Κύπρο, η πρώτη επίσκεψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Π.Καμμένου

Η Κύπρος θα είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. Ο κ. Καμμένος θα συναντηθεί στις 4 Φεβρουαρίου με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ. Πρόσκληση να επισκεφθεί το Παρίσι απηύθυνε στον υπουργό ο γάλλος ομόλογός του.

Η Κύπρος θα είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Τη σχετική πρόσκληση απηύθυνε ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χριστόφορος Φωκαΐδης κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Καμμένο, τον οποίο συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επικοινώνησε με τον Γάλλο ομόλογό του, Ζαν Ιβ Λεντριάν στον οποίο εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για το τραγικό συμβάν στην Ισπανία, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο έλληνες πιλότοι και εννέα γάλλοι στρατιωτικοί.

Οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος και ιδιαίτερα θέματα που αφορούν τις χώρες της νότιας Ευρώπης.

Ο γάλλος υπουργός Άμυνας απηύθυνε πρόσκληση στον κ. Καμμένο να επισκεφθεί το Παρίσι σε ημερομηνία που θα καθοριστεί δια της διπλωματικής οδού.

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος θα επισκεφθεί τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον διευθυντή του διπλωματικού γραφείου του υπουργού, Ελευθέριο Καραγιάννη.

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk