Στον Απρίλιο του 2015 η κυκλοφορία του Apple Watch

Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Apple Watch, διαβεβαίωσε τους επενδυτές της εταιρείας ο CEO Τιμ Κουκ κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2015.

Τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Apple Watch, διαβεβαίωσε τους επενδυτές της εταιρείας ο CEO Τιμ Κουκ κατά την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της για το πρώτο οικονομικό τρίμηνο του 2015. O Κουκ έχει εκφράσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία για την διάθεση του πρώτου smartwatch της εταιρείας και την είχε τοποθετήσει αόριστα στις αρχές του 2015.

O Κουκ έχει εκφράσει ενθουσιασμό και ανυπομονησία για την διάθεση του πρώτου smartwatch της εταιρείας και την είχε τοποθετήσει αόριστα στις αρχές του 2015.

«Το χρησιμοποιώ κάθε μέρα, το λατρεύω και δεν μπορώ χωρίς αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Τιμ Κουκ κατά τον σχολιασμό των οικονομικών αποτελεσμάτων:

    Science
    Σίβυλλα
    • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk