• Αναζήτηση
 • Συνεχίζει να αυξάνει τα αποθέματά της σε χρυσό η Ρωσία

  Η Ρωσία η οποία υποβαθμίσθηκε χθες από τον οίκο αξιολόγηση Standard & Poor’s σε BB+ από BBB-, χάνοντας την επενδυτική βαθμίδα, αύξησε τα αποθέματα χρυσού της για ένατο συνεχή μήνα το Δεκέμβριο 2014. Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η Ρωσία συνέχισε να διαθέτει το πέμπτο μεγαλύτερο αποθεματικό χρυσού στον κόσμο, καθώς αύξησε τα αποθεματικά της σε χρυσό κατά 20,73 τόνους σε 1.208,23 τόνους τον Δεκέμβριο.

  Η Ρωσία η οποία υποβαθμίσθηκε χθες από τον οίκο αξιολόγηση Standard & Poor’s σε BB+ από BBB-, χάνοντας την επενδυτική βαθμίδα, αύξησε τα αποθέματα χρυσού της για ένατο συνεχή μήνα το Δεκέμβριο 2014.

  Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η Ρωσία συνέχισε να διαθέτει το πέμπτο μεγαλύτερο αποθεματικό χρυσού στον κόσμο, καθώς αύξησε τα αποθεματικά της σε χρυσό κατά 20,73 τόνους σε 1.208,23 τόνους τον Δεκέμβριο.

  Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επενδύσει αδρά τα τελευταία 8 χρόνια στο πολύτιμο μέταλλο, μετατρέποντας περιουσιακά στοιχεία της χώρας του από δολάρια και ευρώ, σε χρυσό.

  Την ίδια περίοδο η Ολλανδία, η οποία έχει τα ένατο μεγαλύτερο απόθεμα χρυσού στον κόσμο, το αύξησε κατά 9,61 τόνους φτάνοντας στους 622,08 τόνους, ενώ το Καζακστάν πρόσθεσε 4,16 τόνους για να φέρει το συνολικό αποθεματικό του στους 191,8 τόνους. Αντιθέτως η Τουρκία, μείωσε τον δικό της χρυσό κατά 3,86 τόνους στους 529,12 τόνους.

  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk